Handelsmissie Uasin Gishu County Kenia
van 11 – 15 november 2019

In de sectoren:
– Agriculture ( Poultry, Dairy, dairy equipment’s, agricultural equipments )
– Horticulture en value chain in de processing van fruit en groente 
– Water Technology (Smart water solutions in Agriculture)

OVER UASIN GISHU COUNTY
Uasin Gishu is Ideale locatie voor uw bedrijf – Gelegen in het centrum van Kenia, biedt het County het voordeel en gemakkelijke toegang tot markten in de Verenigde Arabische Emiraten (U.A.E), Oost-Afrikaanse Gemeenschap (E.A.C) en dient het als een brug naar de markten in Europa.

TOEGANKELIJKHEID :
 De County heeft een internationale luchthaven met dagelijkse directe links naar directe vluchten naar de VS, Canada, het UK en verschillende andere landen in Europa, evenals Zuid-Amerika. Bereikbaarheid over de weg via de wereldberoemde regionale hub EAC is ook een voordeel voor gemakkelijke toegang tot grondstoffen en apparatuur

OPENHEID VOOR HANDEL:
Uasin Gishu County heeft preferentiële toegang tot enkele van de grootste markten ter wereld. Er zijn enkele regionale gratis handelsovereenkomsten van kracht.

Moderne infrastructuur En watervoorziening is constant en betaalbaar. Telecommunicatie en breedbandinternet is beschikbaar en een direct aanbod van aardgas kan ook gemakkelijk toegankelijk zijn vanuit de regio. Het kopen van grond en kantoorruimte zijn beschikbaar tegen voordelige tarieven.

WAT KAN JE MEER VERWACHTEN:
Tijdens deze handelsmissie zal de Governeurs van Uasing Gishu County u te woord staan met zijn andere collegas van Elgeyo/Marakwet, Baringo, West pokot, Nandi, en Kericho. Met deze meeting kunt u uw bedrijf voorstellen en krijgt u  te horen over wat de andere counties te bieden hebben en de mogelijkheden om samen te werken..

VOORLOPIGE PROGRAMMA

voor meer vragen over de Uasin Gishu County en de Missie kunt u contact opnemen met Dorcas Jeruto – Tel. 0687774853 of stuur een mail naar info@agriken.nl

Details

Correspondence address

Agriken International
Postbus 54117
3008 JC ROTTERDAM

Tel. + 31 (0) 687774853

Company information

KvK: 57926999
BTW: NL 852795488B01
Bank:: IBAN: NL83 RABO 0360286631
BIC: RABONL2U

Contact

9 + 13 =